Augusti 2022

Stenson Trio

6 augusti kl 19
Stenson Trio består av Bobo Stenson på piano, Anders Jormin kontrabas och Jon Fält trummor. De intar en särställning i det svenska och internationella jazzlivet. Med sitt intuitiva samspel och musicerande skapar de jazz med influenser från klassiska tonsättare, folkmusik, sig själva och andra jazzkompositörer. 
Biljettlänk: https://simplesignup.se/event/194444

Jemtlands Salongsorkester

13 aug kl 19
Gillar du korsord? Gillar du klassisk musik och vill uppleva en 16-mannaorkester live? Då ska du komma på Jemtlands Salongsorkesters Melodikrysskonsert!
Ett utarbetat konsertprogram för den som kommer och bara vill lyssna, men dessutom ett knippe lagom kluriga och varierade frågor för korsordsintresserade. I stället för program får de som vill i publiken ett korsord. Frågorna meddelas löpande under konsertens gång av presentatören Malin Hülphers. Inlämning och dragning sker på plats, och förstås genomgång med de rätta svaren. Och priset? Fribiljetter till ett
valfritt evenemang arrangerat av Forsby Kvarn Musikscen.
Biljettlänk https://simplesignup.se/event/194445

Jakob Högström

20 aug kl 19
Jakob Högström hör till en av de mest intressanta svenska barytonsångarna inom det lyriska facket. Genom en träffsäker behärskning av text och scen skapar han alltid en stark publikkontakt. Vi får höra honom i G Mahlers ’Lieder eines fahrenden Gesellen’ med Ensemble MA som även framför musik av J Strauss och A Schönberg.
Biljettlänk https://simplesignup.se/event/194446 


Sirocco med Sofia Berg-Böhm

27 aug kl 19

Sofia Berg-Böhm är sångerska och skådespelare. Hon har medverkat i uppsättningar på bl.a. Stockholms Stadsteater, Malmö Opera, Unga Klara och Teater Tribunalen. Som sångerska har hon profilerat sig inom judisk och arabisk musik i banden Sirocco och Östblocket.
Sirocco tar publiken med på en resa genom historien och har utvecklat ett eget sound med inslag av flamenco och sydamerikansk folkmusik. Dramatiskt, djupt känslosamt och strålande skickligt är ord som beskrivit Sirocco och som gett gruppen ett namn inom den svenska folk- och Världsmusikscenen.
Medverkande:
Patrik Bonnet flamencogitarr
Hanna Stenlund Monthan cello
Robin Cochrane slagverk
Biljettlänk https://simplesignup.se/event/194450